Uw woning:

Samen verkopen

Je wilt zelf verkopen met onze begeleiding.

meest gekozen!
Laten verkopen

Je laat ons verkopen.

Next level

Je hebt een speciaal pand.

Features
Samen verkopen
1%
Laten verkopen
2,5%
Next level
2,95%
Professioneel schattingsverslag
U krijgt een schatting volgens de regels van de kunst. Hierbij wordt zowel rekening gehouden alle met prijsdrijvende factoren. 15j ervaring speelt hierbij een grote rol.
Complete dossieropbouw
Uw dossier wordt intern opgestart en volledig juridisch sluitend opgebouwd. Wij lanceren pas, wanneer alles is uitgeklaard.
Professionele fotoshoot
TOP-foto's zijn voor ons een MUST! Een essentieel element voor een goede verkoop!
AEF PRELAUNCH + advertentie op vastgoedwebsites & socials
De AEF PRELAUNCH is een pre-lancering op social media, waarmee wij een peiling doen naar de interesse in uw woning. Dit helpt ons om de verkoopsstrategie te bepalen bij de effectieve lancering. Bij lancering publiceren wij uw pand op zoveel mogelijk relevante kanalen en vastgoedwebsites, om de verkoop te boosten.
Opvallend verkoopbord
U heeft ze misschien al gezien, opvallen doen ze zeker. Onze verkoopborden zijn meticuleus ontworpen om de aandacht te trekken van eenieder die voorbij uw pand komt.
Advies, opmaak & ondertekening verkoopovereenkomst
Een goede verkoop maak je met een goede overeenkomst. Onze specialisten op kantoor zullen voor u een waterdichte overeenkomst opstellen. Hierin worden uw belangen en de voorwaarden correct genoteerd zodat u krijgt waar u recht op heeft.
Aftersales care
We care. En daarom kan je ook na de verkoop op ons rekenen voor admistratieve vragen en/of hulp bij overname van nutsvoorzieningen.
Bezoeken / openhuis door onze makelaars
Gegroepeerde bezoeken, individuele bezoeken, digitale inschrijfmodules, wij doen het allemaal. Wij bepalen de strategie voor de bezoeken van uw pand na de evaluatie van de AEF PRELAUNCH, om zo een topresultaat te behalen.
Prijsonderhandelingen / -optimalisatie
Wat is het budget van uw koper? Hoe kom je hier achter? Welk tegenbod brengen we best uit? We've got you covered! Wij hebben meer dan 15j ervaring in sales en schaven onze talenten jaarlijks bij door middel van opleidingen.
Individuele pandwebsite
U leest het goed. Wij zorgen voor een individuele website voor uw pand. Dit is een ideale manier om mensen weg te trekken van de vastgoedwebsites, zodat de focus louter en alleen nog op uw pand ligt.
Video teaser + video + REEL/Tiktok
Video = the way to go! In deze tijden is video niet meer weg te denken uit vastgoed. Wij stellen voor u een pakket samen met doeltreffende video's.
3D Virtual tour / Matterport
3D ALL THE WAY! Er wordt een virtuele maquette gemaakt van uw woning, die kopers een 360° beeld zal geven van uw pand.
AEF MEGASIGN (indien plaatsbaar)
MEGA? Eerder GIGA. Dit bord past zeker niet overal! Het is ongeveer 3m hoog en er is zeker een 10m2 nodig om het te plaatsen. Opvallen zal u in ieder geval wel doen!
De percentages hierboven vermeld zijn een commissieloon bij verkoop

Stappenplan

We zijn overal

#wijzijnoveral

Door een efficiënt digitaal kantoor te zijn met werknemers op verschillende locaties, kunnen wij
eenvoudig op een brede regio werken. En net die efficiëntie draagt bij tot onze tevreden klanten, die
minder betalen voor meer service.

Graag kennismaken
met AEF IMMO?

Neem contact op. Wij helpen u graag verder.