Over ons

NIET ZOMAAR EEN IMMOKANTOOR.

Ik zie het, u denkt het, alweer een saaie voorstellingstekst van een vastgoedkantoor. Maar wat als wij u nu vertellen dat u zich wel eens kan vergissen? 

AEF immo is een energieke samenstelling van jonge, dynamische mensen met een passie voor vastgoed. Het is niet zomaar kopen, verkopen, huren of verhuren. Het gaat om linken leggen en zo mensen een warme thuis bezorgen en daar gaan we voor, elke dag opnieuw.

COMMISSIELOON.

Onze portefeuille hebben we door de jaren heen opgebouwd door onze klanten tevreden te houden, maar bovenal door pionier te zijn in de keuze van ons commissieloon.

Na veel rekenen en een efficiënt systeem uit te werken, hebben wij 8 jaar geleden besloten om onze dienstverlening aan te bieden aan slechts 1,95% + BTW (2,36 incl. BTW) en dit zonder te moeten inboeten op kwaliteit.

LET'S GO DIGITAL!

De digitale wereld evolueert snel, je kan stilstaan of je kan evolueren. Door onze processen te digitaliseren, workflows te optimaliseren en nieuwe technologie te blijven testen, proberen wij dag in dag uit uw NEXT GEN REAL ESTATE AGENT te blijven.